Проекти

Проекти интериорен дизайн

Проекти интериорен дизайн – симбиоза между въображение и реалност, създавайки пространства, които не само впечатляват визуално, но и вдъхновяват с удобство и функционалност.

С нас, всяко пространство се превръща в израз на индивидуалност и стил. Нашите дизайнери работят внимателно с всеки клиент, за да разберат техните потребности, предпочитания и визии. Съчетавайки тяхната креативност с нашата експертност, създаваме персонализирани дизайни, които отразяват уникалността и характера на всеки проект.

Апартамент Иван Вазов

Апартамент Малинова Долина

Къща Железница

Хотел „Mariot“

ELEGANT RETREAT CENTER FOR BODY AND SOUL

Къща в Бистрица

Апартамент „Лозенец“

Апартамент „Манастирски Ливади“

Фасада и фоайе

Апартамент „Витошка“

Апартамент „България“

Апартамент „Зона Б5“

Научи още

Ние предлагаме пълноценен подход към всеки проект, като започваме с детайлен анализ на пространството и нуждите на клиента, следван от създаване на концептуален дизайн, разработка на детайлни проекти и накрая изпълнение на дизайна с внимание към всеки детайл.

Специализираме се в различни стилове и атмосфери, включително модерен, класически, скандинавски, индустриален и много други, като създаваме интериори, които отразяват индивидуалността и предпочитанията на всеки клиент.

С нас, клиентите получават не само креативни и вдъхновяващи дизайни, но и персонализирано обслужване и внимателно изпълнение на всеки проект. Ние вярваме, че добре проектираното пространство може да промени живота и сме горди да бъдем част от този процес, като създаваме пространства, които въздействат и вдъхновяват.

Заявете своя дизайн