Услуги

Интериорен дизайн

Услуги, които предлага Omnidea: иновативни интериорни дизайнерски решения, които съчетават естетика, функционалност и персонален стил. Нашият екип от професионалисти работи внимателно с всеки клиент, за да създаде пространства, които отразяват индивидуалността и нуждите им. Ние специализираме в създаването на различни атмосфери, като съчетаваме модерни тенденции със съвременни иновации, за да създадем уникални и вдъхновяващи интериори. С нас, клиентите получават персонализирано обслужване и внимателно изпълнение на всеки проект, което гарантира успешни и удовлетворяващи резултати.

Услуги

Услуги

Изпълнение

Omnidea внимателно обследва и анализира нуждите на клиента, започвайки с изслушване на техните желания и визии. След това създаваме концептуални дизайнерски решения, които включват детайлно планиране и внимателен избор на материали и цветове. Нашият екип от професионалисти работи в синхрон с клиента, осигурявайки постоянна комуникация и участие в процеса на разработка на проекта.

След одобрение на концепцията, ние преминаваме към фазата на детайлно проектиране и изграждане на документацията за изпълнение. Всяка детайлна част се изгражда с внимание към функционалността и естетиката, с цел да се гарантира успешното и безпроблемно изпълнение на проекта.

С нашето внимателно планиране и изпълнение, всяка идея се превръща в реалност, като резултатът е уникално и вълнуващо пространство, което отразява стила и предпочитанията на клиента. Ние вярваме, че внимателната работа и добре организираните процеси са от ключово значение за постигането на успешни и вдъхновяващи резултати във всяко едно проект.

Архитектура

Omnidea предоставя иновативни архитектурни проекти, които съчетават функционалност, естетика и устойчивост. Нашият екип от професионални архитекти създава уникални концепции, които отразяват нуждите и визиите на клиентите. С използването на съвременни технологии и внимателно планиране, ние гарантираме висококачествени резултати, които превъзхождат очакванията на клиентите. Нашата цел е да създадем функционални и вдъхновяващи сгради, които обогатяват околната среда и подобряват качеството на живот.

Фасадно проектиране

Omnidea осигурява иновативни фасадни проекти, които преобразяват външния вид на сградите. Нашите архитекти внимателно проектират фасадите, комбинирайки естетика, функционалност и устойчивост. С използването на различни материали и технологии, ние създаваме уникални и впечатляващи визуални елементи, които подчертават индивидуалността и стила на всяка сграда. Нашата цел е да създадем фасади, които не само впечатляват, но и подобряват околната среда и удовлетворяват нуждите на клиентите.

Детска стая

Съчетаваме функционалност, изскуство и естетика

Грижим се пространството да е уютно

Нашите пространства отразяват Вашата индивидуалност

Апартамент Иван Вазов

Апартамент Малинова Долина

Къща Железница

Хотел „Mariot“

ELEGANT RETREAT CENTER FOR BODY AND SOUL

Къща в Бистрица

Апартамент „Лозенец“

Апартамент „Манастирски Ливади“

Фасада и фоайе

Апартамент „Витошка“

Апартамент „България“

Апартамент „Зона Б5“

Апартамент в Дианабад

Апартамент „Център“

Iute Credit заден офис

Апартамент „Американски колеж“

Апартамент Дианабад

Апартамент „Център 2“

Заявете своя дизайн